top of page

Stokke kussenset

Of je nu alleen maar een zitkussen wilt of een complete kussenset voor je stokke tripp trapp kinderstoel. Het kan allemaal. Deze kussens voor de verkleinset/babyset worden allemaal met de hand gemaakt. Het is om die reden ook mogelijk om zelf een printje te kiezen. op die manier heb je altijd een leuk en uniek item dat mooi bij jouw eigen woonstijl past.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

Kussenset en zitkussen 
voor stokke tripp trapp stoel

De kussenset en het zitkussen zijn gemaakt voor de stokke tripp trapp kinderstoel. Het materiaal dat gebruikt is om de kussens te maken is gelamineerd katoen. Gelamineerd katoen heeft een groot voordeel ten opzichte van de standaard stoffen kussenset voor de stokke tripp trapp stoel. Je hoeft namelijk niet steeds het kussen te wassen als het vies is, maar je  kunt het na de maaltijd simpel afnemen met een vochtige doek. Het perfecte kussentje voor de kleine knoeiers.

De kussenset kan zowel los als in combinatie met de verkleinset gebruikt worden. De kussenset wordt altijd geleverd zodat hij zowel met als zonder verkleinset te gebruiken is (dus met opening in het zitkussen.

 

Het zitkussen wordt standaard geleverd zonder opening voor de babyset /verkleinset. Hett is wel mogelijk om een opening in het zitkussen te laten maken zonder meerprijs. Het kussentje van de zitting gaat aan de voor en achterzijde om de zitplank heen.

Zelf een printje kiezen

Kies je liever zelf een printje, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Omdat elke stokke tripp trapp kussenset met de hand gemaakt wordt, is het ook mogelijk zelf een printje te kiezen. Dus passen mijn printjes niet bij jouw interieur of wil je gewoon iets dat niemand anders heeft? Laat het me weten en we zoeken een printje dat bij jou past!

Meer weten of nog vragen? Mail, app of vul het contactformulier in en ik beantwoord je vraag zo snel mogelijk

bottom of page