Over mij

Mijn naam is Roxanne en ik ben getrouwd met Berry. Samen hebben wij 3 kinderen, Luuk (okt. 2016) Roos ( jul.2018) en Mees(apr. 2021). Af en toe dus best aanpoten als ik veel leuke en nieuwe dingen wil maken. Na lang dubben heb ik in oktober 2018 de stap gezet om voor mezelf te beginnen. Zoals veel beginnende ondernemers heb ik daarnaast ook nog een parttime baan.

Wat leuk dat je mijn webshop bezoekt!

Hieronder zal je wat meer te weten komen over mij, de oprichtster van By Xanne.  

Het is allemaal begonnen met creatieve hobby’s (haken, breien en naaien).  Omdat ik het heerlijk vind alles geheel naar mijn eigen wensen te maken, werden deze hobby’s steeds groter. Inmiddels heb ik familieleden, vrienden en kennissen blij gemaakt met toffe, handgemaakte cadeautjes. Het is daarom nu tijd om deze creativiteit te delen met een ieder die dit kan waarderen.

 

Als ik iets leuks zoek, dan heb ik graag iets dat anderen niet hebben en met mij waarschijnlijk velen. Want zeg nou eerlijk, het is niet leuk als jij iets hebt gekocht en een paar dagen later zie je dat de buurvrouw exact hetzelfde heeft. Daarnaast vind ik het uiterst belangrijk dat mijn producten veilig, functioneel en gemakkelijk in gebruik zijn. De materialen die ik gebruik worden dus met zeer veel zorg en liefde uitgekozen, want we willen allemaal het beste voor ons kindje.

 

Uitdagingen pak ik met beide handen aan en ik ben constant op zoek naar nieuwe ideeën. Als ik niet kan vinden wat ik wil hebben, blijf ik net zo lang puzzelen en proberen tot ik het zelf voor elkaar heb. Op deze manier is onder andere de poncho voor in de auto ontstaan. Deze is voor zover ik weet nergens te koop, maar zo ontzettend handig met kleine kinderen (en veel veiliger dan een winterjas dragen in de autostoel). 

 

Kortom:  gaat niet, bestaat niet.