top of page
  • byxanne

The sky is the limit

Soms ben je op zoek naar dat ene toffe cadeautje. Dat cadeautje waarvan je zeker weet dat de ontvanger het nog niet heeft. Een cadeautje voor iemand met een speciaal plekje in jouw hart. In winkels en op markten vindt je natuurlijk hele leuke dingen, maar soms net niet de goede kleur, de verkeerde afmeting of wel leuk maar net niet wat je zoekt.


Een paar weken geleden troffen wij zo iemand aan onze kraam in het piazza center in Gorinchem. Zij zocht een cadeautje voor een lieve kleine baby. Maar ja, soms is er zoveel keus. Echter alles wat wij op de kraam hadden was net niet wat ze zocht. Het is natuurlijk ook best lastig om het perfecte cadeautje te vinden. Neem bijvoorbeeld een speenkoord, te leveren in alle kleuren van de regenboog, met naam, zonder naam, je kunt het zo gek niet opnoemen. Ontzettend leuk natuurlijk, maar stel nou dat de baby in kwestie besluit geen speen te willen? Tja....... baby's wil is natuurlijk wet. Natuurlijk kun je dan de lievelingsknuffel aan het speenkoord bevestigen, maar niet iedereen zou dat zelf bedenken.


Je moet niet denken in problemen, maar in oplossingen.


Het geboortekaartje

Na een gezellig praatje vertelde ze dat ze iets speciaals zocht. "Kunnen jullie dat ook maken?" vroeg ze. Dus wij gingen aan de slag met het geboortekaartje als voorbeeld. Daarop staat een eland. Een eland rammelaar in dezelfde kleuren als op het kaartje was de wens en gelukkig is dat gelukt. Wat zal deze baby fijn kunnen spelen. Ook de nieuwe mama vond het cadeautje geweldig en daar doen we het natuurlijk voor!

En niet tevergeefs, want onderaan zie je het toffe resultaat.


Ben jij ook op zoek naar zo'n tof cadeautje? Stuur ons gerust een berichtje om te vragen naar de mogelijkheden. Wij hebben namelijk naast onze collectie op de website ook een op maat service. Hopelijk tot snel!Eland rammelaar

www.byxanne.nl


*De afbeeldingen zijn geplaatst na goedkeuring van de mama

76 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page