Verzending & retourneren

Verzenden en afhalen

Verzenden

By Xanne verzendt haar pakketten via postNL. Pakketten worden altijd verzonden met track & trace code, deze ontvangt u via de mail zodra het pakket op de post gaat. Verzendkosten voor het versturen van de bestelling zijn voor uw eigen rekening.

Pakket kosten zijn €4,- voor een brievenbuspakket en €6.95 voor een standaard pakket. Indien de door u bestelde artikelen niet in een standaard pakket passen, wordt contact met u opgenomen.

Voor verzending buiten Nederland verzoeken wij u contact met ons op te nemen alvorens te bestellen.

Afhalen

Bestellingen kunnen alleen op afspraak afgehaald worden in Gorinchem. U kunt de optie afhalen aanvinken bij het afronden van de bestelling. Een afspraak maken voor afhalen kan door een mail de sturen naar info@byxanne.nl.

Levertijd

Wij streven ernaar pakketjes binnen 24 uur af te leveren bij PostNL. Indien dit door omstandigheden niet mogelijk is zullen we dit altijd melden. Voor maatwerk gelden afwijkende levertijden, maar deze is nooit langer dan 4 weken.

Retourneren

Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel, maar mocht er onverhoopt iets mis gegaan zijn met je bestelling of voldoet het artikel niet aan je verwachtingen neem dan contact met ons op.

Bedenktijd

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het bedrag van de teruggestuurde artikelen gecrediteerd. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan by Xanne geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@byxanne.nl of het contactformulier op de website. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag uiterlijk binnen 30 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Kosten retourneren

De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 voor een standaardpakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

 

Uitzondering op maat gemaakte artikelen

Het herroepingsrecht is niet van toepassing op producten die op speciaal verzoek op maat gemaakt en naar uw wensen aangepast zijn. Op maat gemaakte artikelen kunnen niet geruild worden. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

 

Retouradres

By Xanne

t.n.v. Retouren

Loevesteinlaan 3

4206XS Gorinchem

 

 

Zie de algemene voorwaarden voor verdere details over voorwaarden van retourneren.